Tuesday, 26 March 2013

PROMOSI HEBAT!! SET KEJELITAAN SNE






!!!!!PROMOSI HEBAT!!!!!!!

SET KEJELITAAN SNE


Anda ingin tampil sihat dan cantik seperti Adira, Scha Alyahya, Lisa Surihani or Rita Rudaini?? anda tau rahsia mereka?? Set Kejelitaan SNE lah jawapannya... mereka adalah pengguna setia sne + beutskin...so ape tunggu lagi..jom dapatkan set kejelitaan SNE nie pada harga promosi..pelbagai package disediakan untuk anda..

PACKAGE A : SNE + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM198

PACKAGE B : BEUTSKIN + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM210

PACKAGE C : SNE + BEUTSKIN + FREE GIFT 3 SACHET EXCEL TEA + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM408

PACKAGE D : SNE + BEUTSKIN + SEKOTAK EXCEL TEA + FREE GIFT 5 SACHET EXCEL TEA + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM408

Mana satu pilihan anda??? jom dapatkannya sekarang..Untuk Kesihatan Dalaman dan Luaran kita..
" Kecantikan Luaran akan lebih teserlah jika dalaman kite sihat can cantik"

anda boleh juga singgah di FB PAGE saya : http://www.facebook.com/MakanBeutskinSneDapatIncome

sms/watsapp 017-3898926 to order..
COD turut disediakan di sekitar Kuala Lumpur/ Cyberjaya/Putrajaya/Taman Equine/Kinrara/Cheras/Ampang/Shah Alam

Thanks ya.. (",)

Tuesday, 19 March 2013

BEUTSKIN ESSENCE.. APE KANDUNGANNYA???




Beutskin.. SNE Beutskin...mesti korang dah biase dengar dan lihat di facebook, blog, instagram dan seangkatan dengan nyer..but korang tau tak ape sebenarnya kandungan yang terdapat dalam beutskin..ape kegunaan dan fungsi bagi setiap kandungan tersebut..haa.. nie yang nak share arini.. setiap kandungan yang terdapat dalam beutskin mempunyai peranannya yang tersendiri..so biler bergabung...meletop la ...thats y la korang perlu amalkan pengambilan beutskin nie dalam kehidupan seharian..selain tuk kulit yang cantik berseri..kesihatan dalaman juga terpelihara.. so ape tunggu lagi..bace nie..

Kandungan BEUTSKIN ESSENCE :

Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Minyak biji anggur, Lycopene, Minyak kacang Pain, Beeswax (lilin lebah) dan Minyak Biji Seabuckthorn

Minyak Biji Seabuckthorn:Menyingkir radikal bebas yang berlebihan daripada badan, menguat, menyelaras dan mengaktifkan sel imun badan, meningkatkan daya pertahanan terhadap penyakit dan melaraskan fungsi endokrin.

Minyak Kacang Pain:
Membantu mengurangi tahap kolestrol dan trigliserida, menghalang vasokonstriksi, meransang metabolisme interferon dan nodus limfa, mengurangkan tekanan darah, mengaktifkan sel-sel NK dan meransang pemecahan lemak.

Lilin Lebah:
Merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit.

Minyak Biji Anggur:
Mencegah dan merawat penyakit kardiovaskular, menurunkan serum kolesterol dan tekanan darah, menentang radikal bebas dan anti-penuaan.

Lycopene:
Mempunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat untuk menyingkirkan radikal bebas, melambatkan penuaan dan menggalakkan pertumbuhan sel.

Radix Pueraria Lobata:Meningkatkan aliran darah ke arteri koronari, menurunkan kekangan pembuluh darah., mengencangkan payudara, merapatkan bahagian intim dan memperbaiki sistem peranakan wanita.




*BERDAFTAR DENGAN KKM : MAL08031430TR
*HALAL
 
UNTUK MENGETAHUI LEBIH DETAILS ..SMS/WATSAPP 0173898926 (",)
OR BOLEH LAWATI PAGE KAMI.. 


Monday, 18 March 2013

AJEN DICARI!!!TIADA MODAL DIPERLUKAN!!!



 

 
TIADA MODAL DI PERLUKAN!!!

Asalamualaikum..hari nie nak cite peluang perniagaan yang amat mudah, menguntungkan dan terbuka hanya kepada mereka yang betul2 berminat, komited dan insan yang tidak mudah putus asa..Come to join us.

Ajen dicari untuk sama-sama berjaya dan menjana pendapatan bersama SNE Marketing..TIADA MODAL diperlukan...yang penting anda rajin berusaha dan betul2 ingin berjaya..Pelan pemasaran yang mudah dan hebat..PRIVATE COACHING turut disediakan..just duplicate.. Terbuka kepada semua.. Produk SNE semakin mendapat tempat di hati pengguna Di Malaysia kerana memang terbukti berkesan dan membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan dalaman dan luaran. PM LAJU2 UNTUK PRIVATE COACHING…so ape tunggu lagi..jangan lepaskan peluang keemasan ini..

sms/watsapp 017-3898926 dengan segera untuk ketahui dengan lebih lanjut..

Please visit and like my page..http://www.facebook.com/MakanBeutskinSneDapatIncome

thanks semua.. (",)



Saturday, 16 March 2013

TIPS SIHAT DAN CANTIK DENGAN BEUTSKIN + SNE + EXCEL TEA



PENTING!!!!!!!!! TIPS BERKESAN DAN CANTIK DENGAN BEUTSKIN ESSENCE:

Untuk mendapatkan kesan cepat serta penyerapan BEUTSKIN ESSENCE oleh badan secara maksimum, pastikan sistem pencernaan dan perkumuhan anda dalam keadaan baik. Jika anda sentiasa sembelit, letih, tidak bertenaga, pening kepala, jerawat naik tak kira masa, ini memberi isyarat badan anda mengandungi banyak toksin, perjalanan darah terganggu dan sistem dalaman badan dalam keadaan tidak memuaskan. Sila ambil KAPSUL SNE + EXCEL TEA terlebih dahulu atau boleh diambil serentak.


Air masak/mineral perlu diminum dalam kuantiti lebih banyak iaitu antara 2.5-3.5 liter sehari. Jika anda jenis orang yang kurang minum air (hanya 3-4 gelas sehari), pengambilan supplement yang bagus seperti KAPSUL SNE dan BEUTSKIN ESSENCE hanyalah membuang duit..:) Air penting untuk penguraian dan penyerapan zat2 penting yang diperlukan serta berperanan mengangkut/menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.

Sila ambil supplement pada masa yang betul, iaitu sebelum sarapan (perut kosong) dan sebelum tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan2 lain yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut.. Amalkan juga gaya hidup aktif, sentiasa bersenam dan mengambil pemakanan seimbang selain menggunakan penjagaan luaran/skincare yang bersesuaian.


SMS/WATSAPP : 0173898926 To order !!! cepat...mulakan hari ini untuk sihat dan cantik seperti yang anda idamkan.. (",)

Thursday, 7 March 2013

SNE Hot Items..New Price

Seminggu dah berlalu ..baru ade mase nak update blog nie.. bukan ape..just nak inform ..Mulai 1 Mac 2013 aritue.. ade kenaikan harga bagi selected SNE produk ... SNE Marketing dah keluarkan Newsletter dari Jan 2013 lagi..so hope takdelah timbul isu kekeliruan harga nanti yer..
HARAP MAKLUM..

to order..boleh sms/watsapp 0173898926




Sunday, 17 February 2013

Beutskin Essence di Harian Metro!!!





Alhamdulillah..Beutskin Essence semakin dikenali.. Hari ni terpampang satu muke surat lagi iklan BEUTSKIN ESSENCE di HARIAN METRO, 17 FEBRUARI 2013.. semoga keberkesanannya dapat dirasai oleh semua..Insya Allah..so ape tunggu lagi..dapatkannya sekarang ..
PM/watsapp me to order ya.. 017-3898926..



Please visit and like my page..http://www.facebook.com/MakanBeutskinSneDapatIncome
thanks semua.. (",)

Thursday, 14 February 2013

BEUTSKIN ESSENCE

Produk : Beutskin Essence
Berat : 500mg x 60 capsules
No. Pendaftaran Kesihatan Malaysia : MAL08031430TR
Harga: RM200


“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

5 FAKTOR UTAMA
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan
Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal. 


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE 

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :

- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna..Insya Allah..

sms/watsapp 017-3898926 ( Rahmah)
COD : PUNCAK JALIL/TAMAN EQUINE/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/ KINRARA/BANGSAR/ CHERAS/KL